instagram-icon
Fb-icon
search-white
instagram-icon
Fb-icon
קטלוג
מותגים
אודותינו
arrow-left_1
אודות
הלקוחות שלנו
MyDiplomat
מידע לשף
arrow-left_1
שימושים והמלצות
אירועים
ניוזלטר
מתכונים
מועדון חברים
צור קשר
EN
search-white
EN
search-white
דף הבית
מתכונים
טאטאקי טונה עם סלט הרוסמה ואצות וואקמה
זמן הכנה:
40 דקות
כמות:
4 מנות
רמת קושי:
בינוני
כשרות:
כשר
טאטאקי טונה עם סלט הרוסמה ואצות וואקמה
עיקרית
יפן
שיתוף
להדפסה לחץ כאן
לשיתוף בפייסבוק לחץ כאן
לשליחה במייל לחץ כאן
לשיתוף בוואטסאפ לחץ כאן
זמן הכנה:
40 דקות
כמות:
4 מנות
רמת קושי:
בינוני
כשרות:
כשר
הטונה:
לשמן את נתח הדג ולצפות היטב בתערובת התבלינים.
לחמם מחבת כבדה עם חצי כפית שמן סויה ולצרוב את הדג כ-20 שניות בדיוק בכל צד, סה''כ דקה ו-20 שניות ולא יותר.
להכניס מיד למקפיא לחצי שעה ולהעביר למקרר.
אטריות שעועית:
להרתיח סיר מים ולכבות את האש, להכניס 100 גרם אטריות פנימה למשך 8 דקות ולצנן היטב במים קרים מאוד.
לסנן היטב.
אצות וואקמה:
להשרות 100 גרם במים קרים למשך רבע שעה.
לסנן ולסחוט היטב את כל הנוזלים.
אופן הרכבת המנה:
בצלחת דקורטיבית מסדרים עלי חסה מסולסלת, עליהם מניחים חופן של אטריות שעועית, ולצידו את אצות הוואקמה.
פורסים את הטונה לפרוסות בעובי 2-3 מ''מ ומניחים על כל מנה 5-6 פרוסות בצורת מניפה.
מקשטים בפרוסות הצנונית, חופן בצל ירוק, מעט ג'ינג'ר כבוש ושומשום קלוי.
יוצקים מסביב את הרוטב כך שיציף מלמטה את הסלט ונתחי הטונה.
שיתוף
להדפסה לחץ כאן
לשיתוף בפייסבוק לחץ כאן
לשליחה במייל לחץ כאן
לשיתוף בוואטסאפ לחץ כאן
המומלצים למתכון
מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך
לזניה ריקוטה, מוצרלה וחצילים שרופים
קל
כשר
פיצה איטלקית ללא גלוטן
קל
כשר
פיצה נפוליטנית
מאת : שף- יהונתן שרביט
קל
כשר
קטגוריות
כל הקטגוריות
מקצועי
קמעונאי
מדיה
גלובל ישראל
My Diplomat לאפליקציית ההזמנות
מרכז שירות לקוחות והזמנות 1-800-23-60-60
עגלת קניות
מחק מוצרים
המשך בקניות
מוצר
מחיר
כמות
סה"כ
בצע הזמנה
לתשלום: 0 ש"ח
×
Modal header
One fine body…
×
arrow-left-yellow
חזור