אנחנו מסיירים בכל רחבי העולם, חוקרים, טועמים ובודקים, כדי למצוא ולהביא ללקוחותינו מגוון גדול ועשיר של טעמים, ניחוחות וחומרי גלם ייחודיים ואותנטיים בדמות מוצרים איכותיים מכל תחומי הקולינריה של המותגים המובילים בעולם
חברת היינץחברת היינץ מספקת מוצרי מזון טעימים ומזינים בעלי מותגים מוכרים ואהובים ליותר מ־ 200 מדינות ברחבי העולם והינה מובילה בתחומה.
קיקומןקיקומן הינו הקונצרן העתיק בעולם אשר הוקם לפני מעל מ-370 שנים. רוטב הסויה של קיקומן מורכז מארבעה רכיבים טבעיים : מים, פולי סויה, חיטה ומלח. בסויה קיקומן למעלה מ-280 גווני טעם שונים, ומשתמשים בהם טבחים בלמעלה מ 100 מדינות ברחבי העולם.
Cirioמומחים בעגבניות מאז שנת 1856. למעלה מ-165 שנות ניסיון הפכו את Cirio לאחד המותגים הקלאסיים במטבח האיטלקי.
יאן-ואל–יוןיאן-ואל–יון הינו יצרן הרטבים הגדול בתאילנד. החברה הוקמה ב 1947- כחברה משפחתית. בהמשך פותח המותג הלת'י-בוי, שהפך ברבות הימים למותג הרטבים המוביל במטבח הסיני והתאילנדי.
רומורומו מותג פסטה איטלקי ותיק הקיים משנת 1846 כחברה משפחתית .
פסטה רומו מיוצרת בשיטת ייצור איטית ומיוחדת, המעניקה לפסטה רכות ושטח פנים מחוספס אידיאלי לספיחת וטעמים ורטבים. בזכות יתרונותיה הפכה להיות הפסטה המועדפת ע"י השפים המובילים באיטליה.
נישיקינישיקי הוא אורז מובחר בעל גרגר בינוני הגדל באדמה עשירה ובמים צלולים בקליפורניה. הטעם והמרקם של האורז, יחד עם האיכות העקבית שלו, הפכו את נישיקי למותג האורז הפופולרי שהוא. מומחי סושי מסכימים שנישיקי היא הבחירה מספר אחת שלהם.
בוטאןבוטאן הוא אורז קלרוז מובחר, שגדל באדמה פורייה ובמים צלולים בקליפורניה. המרקם הרך והטעם העדין שלו הופכים אותו לאורז רב תכליתי לכל המטבחים. בוטאן הוא אחד המותגים הנמכרים ביותר בשל איכותו ומחירו הנגיש.
קאפוטומאז 1924 טוחנים בני משפחת קאפוטו חיטה בתשוקה ובנדיבות ומציעים למקצועני ה״אומנות הלבנה" ולאופים הביתיים את הקמח הטוב ביותר, המיוצר תוך כיבוד חומר הגלם והמסורת. כ״מאסטרים״ נאפוליטנים בטחינה, עם ניסיון ומוניטין שפותחו על פני שלושה דורות, משמעותם התחייבות לסטנדרטים הגבוהים ביותר של איכות כמו גם שימור האותנטיות והטעם המקורי של הקמח. התוצאה הנהדרת מושגת בטכניקה אשר משתמשת אך ורק בסוגי חיטה מובחרים הנטחנים לאט לשימור העמילן ורמת החלבון. זוהי האמנות של ״קאפוטו״, הקמח של נאפולי.
ביונד מיטביונד מיט המבורגר הראשון בעולם מ 100%- בשר מן הצומח. חוויה של בורגר אמיתי בטעם, בנראות ובשיטת ההכנה. הביונד בורגר נולד היכן שהרבה מהרעיונות הגדולים והמוצלחים בעולם נולדים:
לוס אנג'לס, קליפורניה. מטרת העל של החברה הייתה לייצר בשר ישירות מהצומח ולא על חשבון
הטעם וחוויות האכילה. התוצאה? בורגר טעים יותר, בריא יותר וידידותי יותר. לכם ולסביבה.
סאקלהסאקלה הינה חברה איטלקית אשר נוסדה ב 1923- ומתמחה בפסטו, אנטיפסטי, ירקות כבושים, זיתים ומטבלים.
המוצרים של סאקלה מבוססים על מתכונים איטלקיים אותנטיים. החברה מובילה את השוק האירופאי בייצור פסטו ממרכיבים טריים.
מיי-פלוימיי-פלוי הינו מותג מוביל המוכר בתאילנד בזכות איכות המוצרים הגבוהה. המוצרים של מיי -פלוי כוללים משחות קארי, קרם קוקוס ורטבים . השם "מיי פלוי" נגזר מהדמות הראשית מסדרת סיפורים שכתבה קוקרית פרמוג'. בסיפורים מיי - פלוי שמרה על התרבות והמורשת התאילנדית בתקופת שלטונו של המלך ראמה ה5.
בשל אופייה החזק ומטרתה לשמור על האותנטיות של תאילנד, נבחר שמה למותג.
צ'יאומפעל העגבניות האיטלקי צ'יאו הוקם בשנת 1979 ע"י מר לינו קוטולו ומתמחה ברכזי עגבניות , עגבניות קלופות וחתוכות המיועדים בעיקר לשוק המקצועי.
פומו דורומותג העגבניות פומו-דורו הינו מותג פרטי המיוצר בבלעדיות לדיפלומט ע"י סטרילטום האיטלקית אשר הוקמה בשנת 1934 , כיום הוא המפעל המוביל באיטליה בייצור העגבניות המרוסקות המיועדות לענפי שירות המזון והתעשייה.
לי-קום-קילי-קום-קי הוקמה בשנת 1988 במחוז גואנגדונג בסין, מוצר הדגל של החברה הוא רוטב הצדפות.
המטרה המרכזית של המותג הוא קידום המטבח הסיני ברחבי העולם , עם מגון מוצרים ייחודי ואוטנטי המונה מעל ל- 200 רטבים ותבלינים במגוון.
סינגהסינגה נוסדה בשנת 1910 , מהחברות הגדולות בתאילנד המייצרת משקאות אלכוהוליים, משקאות קלים, מוצרי מזון ומוצרים צרכניים. הבירה מיוצרת במבשלת בון ראווד השוכנת בבנגקוק, אשר הוקמה ב- 1933 וידועה בכך שהיא הגדולה ביותר מבין המבשלות בתאילנד עם קו ייצור של כמילארדי ליטרים בשנה.
מבשלת הקצורוסאקה הקוצורו נוסד בשנת 1743 . הקוצורו היא מבשלת הסאקה הגדולה ביותר ביפן ה ממוקמת במחוז נאדה, הידוע באיכות מי המעיינות הטהורים שבו ובחורפים הקרים, שני תנאים חיוניים לייצור סאקה איכותי. אופיו המאופק וחזותו
האלגנטית של העגור הלבן ( הקוצורו, ביפנית) , כמו גם האמונה שעגור בתעופה הוא סימן מבשר טובות, מייצגים את הסאקה המובחר של הקוצורו באופן מושלם, והוא גם מופיע כסמל מותג הסאקה המוביל כיום ביפן.
מבשלת אוזקימבשלת אוזקי נוסדה בשנת 1711 בכפר אימאזו שבמחוז היוגו ביפן הידוע באיכות מימיו הטהורים. כיום אוזקי הוא מותג הסאקה המוביל בארה"ב. מקור שמו בספורט ההיאבקות היפני
סומו. בעבר נהגו שומרי הטירות החזקים בארץ השמש העולה להתכנס מדי שנה כדי לבדוק
את כישורי ההיאבקות שלהם, והמנצח הוכתר בתואר
ג'יאקובאזיג'יאקובאזי הינה חברה משפחתית ממודנה באיטליה, העוסקת בייצור חומץ בלסמי כבר מהמאה ה 16- . החומץ מתיישן בחביות עץ אלון, על פי שיטות מסורתיות, דבר המקנה לו גוף מלא ואיכות גבוהה במיוחד.
ריין דה–דיזוןריין דה–דיזון יצרנית חרדל צרפתית השלישית עם ייצור שנתי של כ 15,000 טון, מייצאת את מוצריה ואת אלה של קבוצת DEVELEY ליותר מ 70 מדינות ברחבי העולם.
חברת סטארקיסטחברת סטארקיסט הוקמה בשנת 1999 ומייצרת במפעלה מוצרי דגים תחת המותגים סטארקיסט, יונה ונון. מוצרי החברה מהווים מעל 40% משוק מוצרי הדגים בארץ.
מונינימוניני, מהחברות הראשונות שהחלו למכור שמן זית בבקבוקים, נוסדה בספולטו במחוז אומבריה
בשנת 1920 ע”י זפרינו מוניני והפכה מאז לשם נרדף לקלאסיקה איטלקית.
מאז ועד היום מקפידים במוניני על איכות בלתי מתפשרת התואמת במדויק את רצון הלקוחות, בכל אחת מעשרות המדינות בהן משווק שמן הזית כתית מעולה מתוצרתה. בזכות השילוב בין הטכנולוגיה המתקדמת ביותר, יחד עם הידע והניסיון הנרחבים ביותר, יכולה מוניני להתחייב
לטעם עקבי, טרי, איכותי וטעים, מאז 1920 ועד היום.
רד בולרד בול הוקמה בשנת 1987 , תוך כדי שהיא מייצרת קטגוריית משקאות חדשה. משקאות האנרגיה שלה נמכרים ב 177- מדינות, ו 6.7- מיליארד פחיות משקה נמכרו בשנת 2018 לבדה.
מפעל CTMמפעל CTM הקטן והמשפחתי הוקם מתוך שאיפה להביא את פטריות הכמהין - "הזהב של האדמה", לכל מקום בעולם. המפעל שוכן בצידה הדרום מזרחי של איטליה, בליבו של מחוז מוליזה הקפוא בחורף והלוהט בקיץ - תנאים מצוינים להופעתן של פטריות הכמהין. מאז ההקמה מקפידה המשפחה על איכות המוצרים תוך מחקר ושיפור מתמידים.
חברת רנדולינוחברת רנדולינו האיטלקית הוקמה בשנת 1935. בשנת 1990 החלה לייצר מותג האורז אקווארלו מסוג קרנרולי. האורז הוא הטעים, העשיר והבריא היותר ומוכר בעולם כאורז הטוב ביותר להכנת ריזוטו ומככב בשלל תפריטים של מסעדות מישלן מסביב לעולם.
ריזו סקוטי ריזו סקוטי החברה האיטלקית המשפחתית הוקמה בשנת 1860 ומאז ועד היום, היא מתמחה בגידול, ייצור עיבוד ופיתוח של מוצרים המבוססים על אורז. לחברה מגוון רחב של מוצרים בריאים ומובילים במטבח האיטלקי.
חברת Wilkin & sonחברת Wilkin & son בעלת המותג Tiptree הוקמה על ידי משפחת ווילקין בשנת 1885 , בכפר טיפטרי, מחוז אסקס, הממלכה המאוחדת. ארבע דורות, יותר מ 130- שנה של ייצור מוצרים יוצאים מן הכלל, ריבות, מעדנים , קונפיטורות ושלל מוצרי פרי. מוצרי טיפטרי נושאים בגאון את סמלי בית המלוכה הבריטי מזה שנים רבות והם הריבה הרשמית של מלכת אנגליה.
בלובנדהמותג האייקוני לאפייה ולבישול היא המרגרינה הראשונה הנמכרת בארץ כבר משנות ה-20!
בלובנד אינה מכילה כולסטרול, ללא חומרים משמרים ומכילה פחות מ 0.5 שומן טרנס.. בכשרות בד"צ.
מגוון מוצרי בלובנד כולל את בלובנד ללא מלח, מחמאה ובלובנד עם מלח.
מזולהמרגרינה איכותית המתאימה הן למריחה והן לבישול ואפייה. מזולה עשירה בשמן קנולה ואומגה 3 ו-6 ואינה מכילה כולסטרול. בכשרות בד"צ (למעט מוצרי סדרת הלייט). מגוון מוצרי מזולה כולל את מזולה למריחה בטעם חמאה, בטעם טבעי, לייט ולייט עם שמן זית, ובנוסף את מוצרי האפייה והבישול – מזולה בטעם חמאה ובטעם טבעי.
נילסןנילסן יצרנית וניל ממדגסקר מאז 1907. המותג בנה לעצמו מוניטין מעורר קנאה בזכות האיכות והעקביות של איכויות הווניל הטהורות שלו.
חברת טוסקיחברת טוסקי הוקמה בשנת 1945 בעיר ויניולה במחוז מודנה באיטליה. החברה מתמחה בייצור ליקרים, חומצים וסירופים. טוסקי מחזיקה במגוון מוצרים רחב המתאים לייצור גלידה וקונדיטוריה.
לוטוס בייקריסלוטוס בייקריס מתמחה באפיית עוגיות ועוגות, ביסקוויט הקרמל המפורסם, ממתקים, ופלים
ועוד. החברה מייצרת מוצרים טעימים ואיכותיים תוך שמירה על איזון בין מסורת וחדשנות.
סקיפיסקיפי הוא המותג השני בגודלו בשוק חמאת הבוטנים בארה"ב.