בחודש יוני 2019 שמחנו לארח שוב את דווידה צ'יוויטיאלו, פיציאולו אלוף העולם מבית טחנת הקמח המפורסמת בעולם – קאפוטו, דווידה ערך סיור בין מסעדות איטלקיות מובילות וחלק את המיומנות שלו להכנת פיצה נפוליטאנית אמיתית עם השפים.
כחלק מהגעתו לארץ דוידה קידם את קמח החיטה ללא גלוטן מבית caputo, וערך סדנה ייחודית וחדשנית לשימוש בקמח - בהשתתפות 60 מסעדנים ומובילי דעה בתחום האפייה.
בסדנה הודגמו מתכונים מובילים וחדשניים לשימוש בקמח והוכח שניתן להכין פיצה נפוליטנית איכותית מקמח ללא גלוטן גם כאן בישראל .